top of page
Föreläsning

Vi lever i en makalös tid där där digitaliseringen är en del av så gott som allt vi gör men den exponentiella utvecklingen gör att vi inte alltid känner att vi hänger med. Johans föreläsningar ger inspiration, motivation och inblick i de möjligheter digitaliseringen ger oss som företag, individer och samhälle.

Den 4:e industriella revolutionen

 

Det är svårt att se förändringen när man lever mitt den.

Johan beskriver digitaliseringens resa och ger perspektiv på den exponentiella utvecklingen vi lever i till vardags. Hur bör vi tänka och agera inför den exponentiella utvecklingen av informationsteknik som påverkar våra företag, världen och hur vi människor kommunicerar med varandra?  Johan föreläser på ett inspirerande sätt hur vi med rätt insikt & inställning kan skapa otroliga affärsmöjligheter tidigare endast få förunnat. Digitaliseringen transformerar allt från tjänster till produkter och i en tid där alla är sammanlänkade finns inte längre några gränser för vad som är möjligt. 

”Open your mind for exponential growth”

Rek längd 60 - 90 min

Lyckas med din digitala kommunikation

Sociala medier är inte ett nytt annonsplank.

 

Johan föreläser om hur du som företagare enklast och effektivast använder den fantastiska potentialen i digitala och sociala kanaler. Du får praktiska tips och råd om hur du långsiktigt lyckas med din digitala marknadsföring och kommunikation för att skapa mätbara resultat oavsett om det är nya kunder, rekrytering eller bygga kännedom.

Rek längd 60 - 75 min

Föreläsningar för event, företag och organisationer anpassat efter era förutsättningar, lyssnare och önskemål. Hör av er så skräddarsyr vi en föreläsning som passar för er och tillfälle.

Skicka en förfrågan

bottom of page